Nieuws – Tandartsen Reuver – Reuver

Welkom bij Tandartsen Reuver

Tandartsen Reuver is uw tandarts in Reuver voor uitstekende mondzorg. In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. U bent van harte welkom.

Nieuws

Tandarts J. Stinges gaat per 01-09-2024 met pension

Publicatiedatum: 19-04-2024

Het moest er een keer van komen…… Na bijna 43 jaar als tandarts werkzaam te zijn geweest gaat Jan Stinges per 01-09-2024 met welverdiend PENSIOEN! Behandelingen van Jan Stinges kunnen worden overgenomen door tandarts A. Gottfroh.

Lees verder over 'Tandarts J. Stinges gaat per 01-09-2024 met pension'

Miljoen gaatjes minder door belasting op frisdrank

Publicatiedatum: 29-03-2019

Minder obesitas en diabetes zijn vaak gebruikte argumenten voor de invoering van een ‘suikerbelasting’ op zoete frisdranken. Zo’n belasting heeft ook effecten op de kwaliteit van ons gebit. Onderzoekers van het Radboudumc becijferden dat een extra belasting van twintig procent op zoete frisdranken een miljoen minder gaatjes oplevert.

Lees verder over 'Miljoen gaatjes minder door belasting op frisdrank'

EXTRA KOSTEN IVM HET CORONAVIRUS

Door de coronacrisis zijn mondzorgaanbieders per patiënt vaak meer tijd en kosten kwijt dan voorheen. Mondaanbieders mogen daarom € 4,26 per patiënt in rekening brengen onder de prestatie ’toeslag extra kosten SARS-CoV-2′. De toeslag geldt per zitting per patiënt. De prestatie is onder code C88 toegevoegd aan de Beleidsregel tandheelkundige zorg.